Leafstudios upphör med mailtjänst

Leafstudios upphör med mailtjänst

I tider med inflation och kostnadsökningar påverkar detta även oss och våra tjänster. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en så bra och stabil tjänst som möjligt och detta till rätt pris.

För att kunna fortsätta göra detta har vi sett över vår tjänst och vilka vägar vi kan ta framåt för att fortsatt ge er som kund de bästa förutsättningarna. Med det som bakgrund väljer vi att avsluta vår e-posttjänst och istället fokusera fullt ut på hosting för er som har er hemsida hos oss.

Vi ser också att e-posttjänster idag har högre krav på sig för hög säkerhet och driftsäkerhet. Här ser vi att andra leverantörer kan leverera bättre e-posttjänster till ett bra pris.

Därför väljer vi att från och med den 2024-10-31 upphöra med vår e-posttjänst. Detta innebär att ni inte längre kommer att kunna nyttja era e-postadresser genom Leafstudios.

Vi hjälper er gärna igång med en e-posttjänst hos tredje part ex. Loopia, Outlook eller Google där ni kan använda er befintliga adress. Vad priset blir beror på vilken e-postleverantör ni väljer.

Vänliga hälsningar

Era vänner hos Leaf Studios

  • Posted by john@leafstudios.se
  • On 30 juni 2024