Leafstudios Handelsbolag blir Leafstudios Aktiebolag

Leafstudios Handelsbolag blir Leafstudios Aktiebolag

Efter 14 år som handelsbolag så känner vi nu att det är dags att omvandla Leafstudios till ett aktiebolag. Vi är fortfarande samma företag, ägare och medarbetare. Men vi tror att ett aktiebolag är en mer passande företagsform för oss, och att det gör det möjligt för oss att fortsätta utvecklas och att erbjuda ännu roligare och bättre tjänster.

Att byta bolagsform är lite av en utmaning, och under en övergångsperiod kommer både Leafstudios Handelsbolag (969749-3451) och Leafstudios Aktiebolag (559478-2574) att existera parallellt. All verksamhet flyttas däremot till vårt aktiebolag så fort vi kan.

Jag har fått en faktura från Leafstudios Handelsbolag

Har du fått en faktura från vårt handelsbolag så ska du betala den enligt de instruktioner som står på fakturan, till bankgiro 677-2867. Är du osäker, kontakta oss så reder vi ut vad som gäller!

  • Posted by Johannes Henrysson Tholse
  • On 26 april 2024