Webb

Vi har god erfarenhet av att utveckla hemsidor tillsammans med våra kunder. Vi anpassar oss efter dig, oavsett om du har en klar bild av hur din hemsida ska se ut, eller om du bara vet att du vill ha en sida på internet. Vi tar fram design tillsammans med dig, för att skapa något som du blir nöjd med.

Våra mål

Nedan kan du se några av de mål som vi alltid strävar efter att uppnå. Givetvis lägger vi till dina mål!

Plattform

Detta är normalt inget som du behöver bry dig om. Vi väljer en plattform som är väl anpassad för dina mål, och som gör att du enkelt kan hantera din hemsida.

Vi tänker även långsiktigt, och väljer gärna plattformar som underlättar för att underhålla din hemsida. Kanske vill du någon gång i framtiden utveckla din hemsida med fler funktioner? Eller är det bara så att säkerheten på nätet har tagit ett steg framåt?

Vanligaste plattformen just nu är WordPress CMS, men vi har god kompetens inom andra CMS och Frameworks också. Vårt mål är alltid att välja den lösning som fungerar bäst för dig, idag och på sikt.

Hosting

Vi erbjuder hosting av hemsidor som vi producerat till ett förmånligt pris. Det innebär att hemsidan ligger på våra servrar, och vi ser till att plattformen är uppdaterad för bästa prestanda, funktionalitet och säkerhet.

Läs mer om vår hosting här: http://www.leafstudios.se/hosting/