Din integritet är viktig för oss!

Vi använder kakor för att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse. Klicka här om du vill läsa mer om hur vi använder kakor.

Video

Videokamera
Att förgylla konferenser och event med IMAG eller en DVD-produktion kan betyda mycket för era besökare. Vårt huvudfokus i Leafstudios är just livevideoproduktion. Vi kan hjälpa er med allt från studioproduktioner, liveproduktioner och sportevent. För att läsa mer om olika exempel så läs vidare här nedan.

IMAG – Image magnification

Håller du en konferens eller någon form av event med mer än 500
besökare kan det vara en väldigt god idé att satsa på IMAG, Image
Magnification. Kortfattat innebär det att man filmar talaren eller det som händer på scenen för att få publiken att följa med lättare. Är man i en stor lokal med många människor så kan det på scenen bli väldigt litet. IMAG kan inte bara användas på konferenser med talare och seminarium utan även på konserter för att höja stämingen, och kunna visa ex gitarr och orgelsolo.

DVD-Produktion

Står du som producent för en konsert, eller är ni några kollegor som tagit sig samman för att spela delta i företagsrocken, eller är ni några vänner som har ett band. Man vill kanske släppa en “Konsert-DVD” eller bara ha ett gott minne från er störtsta konsert. Kanske håller du en konferens, med olika seminarium och vill kunna spela in dem för att kunna få se undervisningen i efterhand, eller kunna sälja till privatpersoner och företag som vill kunna se allting i efterhand?

DVD-Produktion

Studioproduktion

Studioproduktion

Vill ni göra någon form av studioproduktion ex insamlingsgala, nyhetsprogram eller liknande, vi finns här för er! Vart ni sen vill sända den är helt upp till er! Den kan brännas ut på dvd, läggas upp på er hemsida genom youtube eller någon annan videotjänst. Kanske vill ni streama den direkt som ett live-event? Vi har streamingmöjligheter och även hjälpa er med den biten! Läs mer om streaming här.

Streaming

Att köpa streamingtjänster idag är dyrt, många företag tar väldigt höga priser. Streaming innebär att man kan sända sin video live via internet. Det blir som att se på YouTube fast det är er produktion som syns live, både i en liten ruta, och helskärm! Allt efter era önskemål. Vi jobbar med Amazons EC2 Cloud, och en Wowza server för att kunna hålla nere kostnaderna, vilket gör vårt streaming alternativ till ett väldigt prisvärt alternativ! Vi hjälper er även att lägga upp streamingen på er sida.

Sportproduktioner

Sportproduktioner

Sport är kul att utöva, men också kul att se på! Om du håller i någon form av sportevent, turnering eller kanske är involverad i en klubb och vill sända era matcher, turnerningar medmera genom Webb-TV eller genom avtal med någon lokal TV anal så kan vi hjälpa er med filmningen. Vi filmar inte bara utan lägger även upp resultat-tavla i ex högra hörnet av bilden, och kan lägga upp matchinfo, laguppställningar, ordna med ev. speaker och annat som kan förgylla just era sportevenemang.

 

Som ni ser finns där enorma möjligheter med livevideoproduktion. Man kan använda det till i princip allting. Ni har önskemålen och vi har lösningarna! Vill ni veta mer så tveka inte att höra av er för mer info och offerter.